Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Natural Sciences. Supplement
2004
|
02
|
Tytuł artykułu
Nutritional properties of yoghurts with amaranthus seeds and oat grains additives
Autorzy
Sady M.
,
Grega T.
,
Walczycka M.
Warianty tytułu
PL
Wlasciwosci odzywcze jogurtow z dodatkiem nasion amaranthusa i ziaren owsa
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
nutritional property
yoghourt
amaranthus
seed
oat grain
addition
nutritional value
chemical composition
addtive
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Natural Sciences. Supplement
Rocznik
2004
Tom
02
Opis fizyczny
p.135-142,ref.
Twórcy
autor
Sady M.
Agricultural University of Krakow, Krakow, Poland
autor
Grega T.
autor
Walczycka M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-ece048b5-88b1-4904-97ea-51e8951437f0
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.