Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Trendy Food
2006
|
2
|
Tytuł artykułu
Kasztany - paryski przysmak
Autorzy
Ochmanska E.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
wlasciwosci lecznicze
kasztan jadalny
Francja
wartosc odzywcza
tradycje
zywienie czlowieka
Wydawca
-
Czasopismo
Trendy Food
Rocznik
2006
Numer
2
Opis fizyczny
s.25,fot.
Twórcy
autor
Ochmanska E.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-ec3d424b-5f10-4bce-bed3-cef958e867b1
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.