Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polskie Drobiarstwo
1996
|
05
|
08
|
Tytuł artykułu
Kryteria techniczne i handlowe oceny miesa drobiowego w swietle przepisow Unii Europejskiej
Autorzy
Anders E.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
mieso schlodzone
Unia Europejska
przepisy prawne
kryteria handlowe
kryteria techniczne
ocena jakosci
zywnosc
mieso mrozone
mieso gleboko mrozone
kryteria oceny
mieso drobiowe
Wydawca
-
Czasopismo
Polskie Drobiarstwo
Rocznik
1996
Tom
05
Numer
08
Opis fizyczny
s.28-31,bibliogr.
Twórcy
autor
Anders E.
Centralny Osrodek Badawczo-Rozwojowy Drobiarstwa, Zakrzewo k.Poznania
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-ebf64329-8c26-4dc0-9692-83cdc47e81a4
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.