Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Biuletyn Naukowy. Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
2001
|
13
|
Tytuł artykułu
Zastosowanie Propionibacterium do produkcji fermentowanego soku z pietruszki
Autorzy
Laniewska-Moroz L.
,
Warminska-Radyko I.
,
Dajnowiec M.
,
Kaczkan M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
Propionibacterium
soki warzywne
szczepy bakteryjne
zastosowanie
fermentacja propionowa
cechy sensoryczne
konferencje
sok z pietruszki
Olsztyn konferencja
Wydawca
-
Czasopismo
Biuletyn Naukowy. Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
Rocznik
2001
Tom
13
Opis fizyczny
s.237-241,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Laniewska-Moroz L.
Uniwersytet Warminsko-Mazurski, Olsztyn
autor
Warminska-Radyko I.
autor
Dajnowiec M.
autor
Kaczkan M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-ebaf3f2c-1786-4b1c-8b6b-09ff13aa178c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.