Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Chłodnictwo
2004
|
39
|
12
|
Tytuł artykułu
Wplyw dodatku chmielu [Lupuli strobili] oraz czerwonej herbaty Pu-Erh [Yunan] na ograniczanie oksydacji lipidow tkanki miesniowej sledzi w czasie zamrazalniczego przechowywania
Autorzy
Stodolnik L.
,
Kryza K.
,
Dziebowska K.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
utlenianie
przechowywanie
chmiel
herbata czerwona
herbata Pu-Erh
sledzie
przeciwutleniacze
szyszki chmielowe
Lupuli strobili
dodatki do zywnosci
ryby mrozone
lipidy
aktywnosc przeciwutleniajaca
ryby
tkanka miesniowa
Wydawca
-
Czasopismo
Chłodnictwo
Rocznik
2004
Tom
39
Numer
12
Opis fizyczny
s.40-43,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Stodolnik L.
Akademia Rolnicza, Szczecin
autor
Kryza K.
autor
Dziebowska K.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-ea8568a5-5243-41cd-b085-e3bc19853856
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.