Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Akademii Rolniczej w Poznaniu. Ogrodnictwo
2000
|
31
|
2
|
Tytuł artykułu
The research on biochemical composition, culinary values and usability for processing of pumpkin family vegetables
Autorzy
Danilcenko H.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
usability
processing
medicinal quality
culinary property
biochemical composition
pumpkin
vegetable
technological property
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Akademii Rolniczej w Poznaniu. Ogrodnictwo
Rocznik
2000
Tom
31
Numer
2
Opis fizyczny
p.245-252
Twórcy
autor
Danilcenko H.
Lithuanian University of Agriculture, Kannas, Lithuania
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-e9d408ee-a232-447b-87f1-65554c294ffa
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.