Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
1997
|
45
|
09
|
Tytuł artykułu
Orzechy oraz tluszcze do ich prazenia
Autorzy
Krygier K.
,
Ratusz K.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
frakcjonowanie
olej arachidowy
utlenianie
cukiernictwo
prazenie
sklad chemiczny
bialko
wyroby cukiernicze
orzechy arachidowe
orzechy laskowe
orzechy
tluszcz
kwas linolowy
migdaly
orzechy wloskie
olej kokosowy
kwasy tluszczowe nienasycone
dodatki do zywnosci
olej sojowy
olej rzepakowy
wyroby czekoladowe
kwas linolenowy
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
1997
Tom
45
Numer
09
Opis fizyczny
s.28-31,rys.,tab.
Twórcy
autor
Krygier K.
autor
Ratusz K.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-e83d13a7-52c0-47e4-bc24-0d9d76e42faa
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.