Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Annual Review of Agricultural Engineering
2006
|
05
|
Tytuł artykułu
The influence of osmotic dehydration on drying and colour of dried blackcurrants
Autorzy
Piotrowski D.
,
Lenart A.
,
Pomaranska-Lazuka W.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
drying kinetics
drying
water activity
dried product
drying method
osmotic dehydration
colour
black currant
dried fruit
Wydawca
-
Czasopismo
Annual Review of Agricultural Engineering
Rocznik
2006
Tom
05
Opis fizyczny
p.67-74,fig.,ref.
Twórcy
autor
Piotrowski D.
Warsaw Agricultural University, 159c Nowoursynowska St., 02-787 Warsaw, Poland
autor
Lenart A.
autor
Pomaranska-Lazuka W.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-e6c5da5a-a8ff-405f-8a0c-61eb15d9c49e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.