Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Mięso i Wędliny
2001
|
7
|
Tytuł artykułu
Mieso strusi afrykanskich - wlasciwosci technologiczne
Autorzy
Slowinski M.P.
,
Adamczak L.
,
Andrzejczyk J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
sklad chemiczny
strus afrykanski
wlasciwosci technologiczne
mieso strusie
wydajnosc rzezna
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
2001
Numer
7
Opis fizyczny
s.38,40,fot.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Slowinski M.P.
Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa
autor
Adamczak L.
autor
Andrzejczyk J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-e640ba59-2aea-4180-95fd-281b87531153
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.