Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
1999
|
51A
|
05
|
Tytuł artykułu
Strus na talerzu
Autorzy
Kijowski J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
jaja strusie
ocena jakosci
rozbior tuszy
surowce zwierzece
strusie
przyrzadzanie posilkow
kalorycznosc
mieso strusie
tusze strusie
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
1999
Tom
51A
Numer
05
Opis fizyczny
s.6-7,9,fot.,rys.,tab.
Twórcy
autor
Kijowski J.
Akademia Rolnicza, 60-637 Poznan, ul.Wojska Polskiego 28
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-e5d3699a-4dc2-4e08-b80a-cf7ee3d643f1
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.