PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2001 | 39 | 4 |

Tytuł artykułu

Wlasciwosci fizyczne i jakosciowe oraz spozywcze jaj kaczych

Autorzy

Wydawca

-

Rocznik

Tom

39

Numer

4

Opis fizyczny

s.73-81,fot.,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Instytut Zootechniki, Oddzial Badawczy Drobiarstwa, Zaklad Hodowli Drobiu Wodnego, Dworzyska, 62-035 Kornik

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-article-e5cd5e91-7976-4baa-8cac-453e40505f01
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.