Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Biuletyn Producenta Pieczarek - Pieczarki
2005
|
33
|
1
|
Tytuł artykułu
Metoda ATP jako nowoczesne narzedzie monitorowania stanu higienicznego w pieczarkarstwie
Autorzy
Szymanski J.
,
Hreczuch W.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
metoda ATP
pieczarkarstwo
historia
skutecznosc
higiena
monitoring
ocena
bezpieczenstwo higieniczne
Wydawca
-
Czasopismo
Biuletyn Producenta Pieczarek - Pieczarki
Rocznik
2005
Tom
33
Numer
1
Opis fizyczny
s.43-47
Twórcy
autor
Szymanski J.
Instytut Warzywnictwa, Skierniewice
autor
Hreczuch W.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-e4f462cf-744d-4e27-a438-76f7f08587f2
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.