Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
2003
|
57
|
12
|
Tytuł artykułu
Nowy sens smaku
Autorzy
TZ
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
serwowanie posilkow
restauracja Senses
restauracje
kuchnia fusion
zaklady gastronomiczne
jadlospisy
zywienie zbiorowe
gastronomia
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
2003
Tom
57
Numer
12
Opis fizyczny
s.28-29,fot.
Twórcy
autor
TZ
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-e4bbbca4-73d2-405c-8047-b6fee7e74c4f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.