Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
1994
|
48
|
3
|
Tytuł artykułu
Wykorzystanie soli jodowanej
Autorzy
Janitz W.
,
Korczak J.
,
Szymandera-Buszka K.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
niedobor pierwiastkow
dodatki do zywnosci
zywnosc
fizjologia czlowieka
sol jodowana
jod
zywienie czlowieka
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
1994
Tom
48
Numer
3
Opis fizyczny
s.5-6,tab.
Twórcy
autor
Janitz W.
autor
Korczak J.
autor
Szymandera-Buszka K.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-e48245f8-0490-4227-9212-4a1caa668016
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.