Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
1996
|
50
|
07
|
Tytuł artykułu
Tluszcze w gastronomii [II]
Autorzy
Krygier K.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
tluszcze jadalne
oleje rafinowane
jakosc
tluszcze stale
emulsje tluszczowe
gastronomia
trwalosc przechowalnicza
margaryny przemyslowe
wartosc kulinarna
klarownosc
oliwa z oliwek
zalecenia zywieniowe
oleje roslinne
olej sojowy
oleje tloczone na zimno
olej slonecznikowy
olej rzepakowy
margaryny kuchenne
wartosc odzywcza
margaryny stolowe
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
1996
Tom
50
Numer
07
Opis fizyczny
s.3-4
Twórcy
autor
Krygier K.
Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-e3bba6bb-9f17-4b8d-8853-9eb57a3ccaa8
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.