PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1999 | 08 | 3 |

Tytuł artykułu

Effect of dietary fish oil supplied to pigs from weaning to 60 kg liveweight on performance, tissue fatty acid composition and palatability of pork when slaughtered at 100 kg liveweight

Warianty tytułu

PL
Wplyw uzupelniania olejem rybnym diety dla swin od odsadzenia do 60 kg masy ciala na wyniki produkcyjne, sklad kwasow tluszczowych w tkankach i smak miesa swin ubijanych przy 100 kg masy ciala

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN
PL

Wydawca

-

Rocznik

Tom

08

Numer

3

Opis fizyczny

s.441-456,rys.,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Danish Institute of Agricultural Sciences, Research Centre Foulum, P.O. BOX 50, DK-8830 Tjele
autor
autor
autor
autor
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-article-e399ee3e-15b1-4ea9-b281-443fca84e038
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.