Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Magazyn Drobiarstwo
1996
|
01
|
2
|
Tytuł artykułu
Aspekty surowcowe i technologiczne przetwarzania miesa drobiowego
Autorzy
Slowinski M.
,
Mroczek J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
izolaty bialkowe
przetwory miesne
koncentraty bialkowe
sklad chemiczny
dodatki do zywnosci
zmiany poubojowe
przetworstwo miesa
wartosc odzywcza
bialko sojowe
polifosforany
mieso drobiowe
Wydawca
-
Czasopismo
Magazyn Drobiarstwo
Rocznik
1996
Tom
01
Numer
2
Opis fizyczny
s.36-42,tab.,fot.
Twórcy
autor
Slowinski M.
Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa
autor
Mroczek J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-e1d9ab1c-eafa-4f8c-bb8a-a2cf2505f9c1
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.