Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
2004
|
08
|
03
|
Tytuł artykułu
Zboza i produkty zbozowe - cz.III. Wyroby makaronowe
Autorzy
Gawloska-Kamocka A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
makaron wyborowy
przetwory zbozowe
zboza
makarony dlugie
technologia produkcji
makarony
zawartosc glutenu
makaron Wigor
makaron zwykly
makarony krotkie
asortyment
przetworstwo zbozowe
makarony srednie
maka pszenna
makaron jajeczny
Wydawca
-
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
Rocznik
2004
Tom
08
Numer
03
Opis fizyczny
s.52-53
Twórcy
autor
Gawloska-Kamocka A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-e1cafd31-abbc-40b2-8672-b8a5ed485a0f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.