Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Biuletyn Instytutu Hodowli i Aklimatyzacji Roślin
1999
|
212
|
Tytuł artykułu
Sklad chemiczny i wartosc wypiekowa ziarna oraz maki odmian pszenicy jarej. Czsc II. Wartosc wypiekowa
Autorzy
Zmijewski M.
,
Subda H.
,
Kowalska M.
,
Korczak B.
,
Czubaszek A.
,
Karolini-Skaradzinska Z.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
pszenica jara
sklad chemiczny
wartosc wypiekowa
ziarno
maka pszenna
odmiany roslin
EN
spring wheat
chemical composition
baking value
grain
wheat flour
plant cultivar
Wydawca
-
Czasopismo
Biuletyn Instytutu Hodowli i Aklimatyzacji Roślin
Rocznik
1999
Numer
212
Opis fizyczny
s.71-79,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Zmijewski M.
Akademia Rolnicza, 50-375 Wroclaw, ul.C.Norwida 25
autor
Subda H.
autor
Kowalska M.
autor
Korczak B.
autor
Czubaszek A.
autor
Karolini-Skaradzinska Z.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-e183fb06-3d76-45a8-924b-06e4359bba13
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.