PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2007 | 62 |

Tytuł artykułu

Charakterystyka mikroflory naturalnie fermentujacych zakwasow piekarskich pochodzacych z roznych regionow polskich

Warianty tytułu

EN
Characteristic of sourdough microflora from different region of Poland

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

62

Opis fizyczny

s.31-40,tab.,bibliogr.

Twórcy

  • Instytut Biotechnologii Przemyslu Rolno-Spozywczego, Warszawa
autor
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-article-e08b9cd5-2970-462a-9342-a75a14a1a6ef
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.