Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Food
2000
|
2
|
Tytuł artykułu
The Regional Dairy Co-operative in Kwidzyn
Autorzy
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
Słowa kluczowe
EN
production
dairy product
Swiss type cheese
producer
milk product
Dutch type cheese
quality
maturing cheese
milk
Kwidzyn
regional dairy cooperative
cheese
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Food
Rocznik
2000
Numer
2
Opis fizyczny
p.36,fig.
Twórcy
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-e00f597c-efc9-4a6a-ae3a-c333cc364d91
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.