Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Hodowlany
2005
|
73
|
05
|
Tytuł artykułu
Jakosc wieprzowiny i metody jej doskonalenia. Cz. II. Uwarunkowania genetyczne cech jakosci miesa
Autorzy
Kocwin-Podsiadla M.
,
Krzecio E.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
uwarunkowania genetyczne
gen CAST
doskonalenie cech
trzoda chlewna
cechy uzytkowe
mieso wieprzowe
gen RYR1
gen RN
jakosc
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Hodowlany
Rocznik
2005
Tom
73
Numer
05
Opis fizyczny
s.18-20,tab.
Twórcy
autor
Kocwin-Podsiadla M.
Akademia Podlaska
autor
Krzecio E.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-df57f413-2271-4276-98a3-645c9e81881c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.