Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej w Krakowie. Technologia Żywności
1995
|
07
|
Tytuł artykułu
Zaleznosc miedzy czasem krzepniecia mleka owczego pod wplywem podpuszczki a innymi jego wlasciwosciami
Autorzy
Bonczar G.
,
Gorol Z.
,
Matysik R.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
podpuszczka
sklad chemiczny
kwasowosc
tluszcze
sucha masa
fosfor
komorki somatyczne
serowarstwo
laktoza
mleko owcze
wapn
czas krzepniecia
mleko
oznaczanie
kazeina
zwiazki azotowe
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej w Krakowie. Technologia Żywności
Rocznik
1995
Tom
07
Opis fizyczny
s.5-13,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Bonczar G.
Akademia Rolnicza, Krakow
autor
Gorol Z.
autor
Matysik R.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-de38af69-c9ab-4ab6-9957-fe740e4abbe6
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.