PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2010 | 03 |

Tytuł artykułu

Wypiekanie - tradycja i nowoczesnosc. Podstawowe zasady produkcji chleba.

Autorzy

Warianty tytułu

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Numer

03

Opis fizyczny

s.58-60,fot.

Twórcy

autor
  • Zaklad Przetworstwa Zboz i Piekarstwa, Instytut Biotechnologii Przemyslu Rolno-Spozywczego

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-article-ddca0ce3-9bd6-4190-93e1-2767465c874f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.