PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2009 | 09 | 2 |

Tytuł artykułu

Microstructure and technological meat quality of geese from conservation flock and commercial hybrids

Warianty tytułu

PL
Mikrostruktura oraz cechy technologiczne miesa gesi ze stada rezerwy genetycznej i komercyjnych mieszancow

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN
PL

Wydawca

-

Rocznik

Tom

09

Numer

2

Opis fizyczny

p.205-213,ref.

Twórcy

autor
  • University of Agriculture, Al.A.Mickiewicza 24/28, 30-059 Krakow, Poland
autor
autor
autor
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-article-d9d86a93-af14-425b-a0d8-af79c4f8ba8f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.