Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność Technologia Jakość
1998
|
05
|
2
|
Tytuł artykułu
Zawartosc chlorku sodu i tluszczu w pasztecie, kaszance i farszu kielbasy wiejskiej, konserwowanych w warunkach domowych
Autorzy
Swulinska-Katulska A
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
zawartosc tluszczu
kielbasa wiejska
konserwowanie zywnosci
kaszanka
tluszcze
sol kuchenna
zawartosc soli
przetwory miesne
farsze miesne
rodziny wiejskie
wies
nadtlenki
gospodarstwa domowe
pasztety wieprzowe
zywienie czlowieka
EN
fat content
rural sausage
food preservation
blood sausage
fat
salt
salt content
meat processing
meat stuffing
rural family
village
peroxide
household
pork pate
human nutrition
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Technologia Jakość
Rocznik
1998
Tom
05
Numer
2
Opis fizyczny
s.43-47,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Swulinska-Katulska A
Akademia Rolnicza, ul.Wojska Polskiego 85, Poznan
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-d8fae127-0a70-4c2a-b136-e4e942e4851e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.