Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
2010
|
43
|
1
|
Tytuł artykułu
Wplyw pozostalosci spinosadu na wartosc odzywcza warzyw
Autorzy
Sikorska K.
,
Wedzisz A.
Warianty tytułu
EN
Spinosad residues influence on vegetables nutrition value
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
Spinosad
insektycydy
pozostalosci insektycydow
warzywa
wartosc odzywcza
bialko
kwas L-askorbinowy
azotany
skladniki mineralne
EN
Spinosad preparation
insecticide
insecticide residue
vegetable
nutritional value
protein
L-ascorbic acid
nitrate
mineral component
Wydawca
-
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
Rocznik
2010
Tom
43
Numer
1
Opis fizyczny
s.101-107,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Sikorska K.
Zaklad Bromatologii, Katedra Toksykologii i Bromatologii, Uniwersytet Medyczny w Lodzi, ul.Muszynskiego 1, 90-151 Lodz
autor
Wedzisz A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-d8f56ed6-3e02-4ba3-b31e-f4f3f21f0c67
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.