Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej w Krakowie. Sesja Naukowa
2007
|
93
|
Tytuł artykułu
Wplyw skladu chemicznego maki caloziarnowej na czerstwienie chleba
Autorzy
Buksa K.
Warianty tytułu
EN
The influence of chemical composition on the bread staling
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
bialko
sklad chemiczny
maka pelnoziarnista
czerstwienie pieczywa
maka caloziarnowa zob.maka pelnoziarnista
chleb
pentozany
maka zytnia
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej w Krakowie. Sesja Naukowa
Rocznik
2007
Tom
93
Opis fizyczny
s.121-126,tab.,rys.,bibliogr.
Twórcy
autor
Buksa K.
Akademia Rolnicza, ul.Balicka 122, 30-149 Krakow
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-d828e46a-a942-4117-a3c4-7bf40f0a7a2e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.