Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Tłuszcze Jadalne
1995
|
30
|
1
|
Tytuł artykułu
Wplyw wybranych procesow technologicznych na jakosc i trwalosc oleju wiesiolkowego
Autorzy
Minkowski K.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
trwalosc przechowalnicza
przechowywanie
kwas gamma-linolenowy
sklad chemiczny
olej wiesiolkowy
stabilnosc oksydatywna
bielenie
produkcja
dezodoryzacja
jakosc
procesy technologiczne
przemysl tluszczowy
Wydawca
-
Czasopismo
Tłuszcze Jadalne
Rocznik
1995
Tom
30
Numer
1
Opis fizyczny
s.10-17,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Minkowski K.
Instytut Przemyslu Miesnego i Tluszczowego, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-d6879334-dc5e-4c2b-8bb2-9e59c3994270
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.