PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2001 | 55 | 06 |

Tytuł artykułu

Szkolenia - wazny element wdrazania systemu HACCP w przetworstwie ryb

Warianty tytułu

EN
Training - an important element of the HACCP system implementation in fish processing

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Wydawca

-

Rocznik

Tom

55

Numer

06

Opis fizyczny

s.26-27,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Morski Instytut Rybacki, ul.H.Kollataja 1, 81-332 Gdynia
autor

Bibliografia

  • [1] Hillar J., Kołodziej K., Bykowski P. J.: 2000. Praktyczne wdrażanie systemu HACCP w przemyśle rybnym, FAPA, Olsztyn.
  • [2] Hillar J., Kołodziej K.: 1999. Kompleksowy system sterowania jakością w przemyśle rybnym, MIR, Gdynia.
  • [3] Hillar J., Kołodziej K., The Polish experience of harmonising fisheries legislation with the EU and its practical application, CEECIS Fisheries Symposium „Opportunities and Constraints in the Development of Fisheries Enterprises”, Wielka Brytania, Kent, Chatham, Natural Resources Institute, 31.08.-6.09.1998 r.
  • [4] Hillar J., Bykowski P. J.: System zapewnienia jakości zdrowotnej HACCP - szkolenia. Wiadomości Rybackie, 1997, Nr 5(78), s. 17, tab.
  • [5] Hillar J., Bykowski P. J., Kołodziej K.: 1997. HACCP w przetwórstwie rybnym. Wytyczne opracowania i stosowania, MIR, Gdynia.

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-article-d5d69353-c467-4ac5-9ba2-e2195239caa5
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.