Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
2006
|
54
|
03
|
Tytuł artykułu
Aronia - wartosciowy dodatek do wypiekow
Autorzy
Wawer I.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
koncentraty owocowe
dodatki do zywnosci
surowce piekarskie
piekarstwo
pieczywo
przetwory owocowe
antocyjany
aronia
wartosc odzywcza
katechiny
soki owocowe
owoce
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2006
Tom
54
Numer
03
Opis fizyczny
s.8-10,fot.,bibliogr.
Twórcy
autor
Wawer I.
Akademia Medyczna, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-d573cba8-b8a6-4add-9467-7ddf6bd0bd39
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.