Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
2010
|
43
|
3
|
Tytuł artykułu
Ocena wybranych produktow spozywczych w aspekcie mozliwosci ich stosowania w diecie bezglutenowej. Cz.I. Zawartosc glutenu [gliadyny] w wybranych produktach spozywczych
Autorzy
Wojtasik A.
,
Daniewski W.
,
Kunachowicz H.
Warianty tytułu
EN
Evaluation of selected food products with respect to their usefulness in gluten-free diet. Part I. Gluten [gliadin] content in selected food products
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
produkty spozywcze
produkty bezglutenowe
gluten
oznaczanie
zawartosc glutenu
gliadyna
zywnosc specjalnego przeznaczenia
test ELISA
choroby czlowieka
celiakia
EN
food product
gluten-free product
gluten
determination
gluten content
gliadin
special food
ELISA test
human disease
coeliac disease
Wydawca
-
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
Rocznik
2010
Tom
43
Numer
3
Opis fizyczny
s.362-371,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Wojtasik A.
Zaklad Wartosci Odzywczych Zywnosci, Instytut Zywnosci i Zywienia, ul.Powsinska 61-63, 02-903 Warszawa
autor
Daniewski W.
autor
Kunachowicz H.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-d4207ba9-0c1d-40a9-a25b-3d6f1328b766
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.