PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2010 | 43 | 3 |

Tytuł artykułu

Ocena wybranych produktow spozywczych w aspekcie mozliwosci ich stosowania w diecie bezglutenowej. Cz.I. Zawartosc glutenu [gliadyny] w wybranych produktach spozywczych

Warianty tytułu

EN
Evaluation of selected food products with respect to their usefulness in gluten-free diet. Part I. Gluten [gliadin] content in selected food products

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

43

Numer

3

Opis fizyczny

s.362-371,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Zaklad Wartosci Odzywczych Zywnosci, Instytut Zywnosci i Zywienia, ul.Powsinska 61-63, 02-903 Warszawa
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-article-d4207ba9-0c1d-40a9-a25b-3d6f1328b766
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.