Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Bezpieczeństwo i Higiena Żywności
2008
|
12
|
Tytuł artykułu
Jak dbac o mieso. Co moze spotkac produkty miesne w sklepie
Autorzy
Hac-Szymanczuk E.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
mieso
zmiany biochemiczne
zmiany chemiczne
zmiany fizyczne
zmiany mikrobiologiczne
magazyny
sklepy
chlodzenie
opakowania
personel
higiena osobista
higiena zywnosci
Wydawca
-
Czasopismo
Bezpieczeństwo i Higiena Żywności
Rocznik
2008
Numer
12
Opis fizyczny
s.46,48-49,fot.
Twórcy
autor
Hac-Szymanczuk E.
Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-d38ab07b-5c6e-4788-84f6-05bd9e0cc73b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.