Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Prace Instytutów i Laboratoriów Badawczych Przemysłu Spożywczego
2002
|
57
|
Tytuł artykułu
Zastosowanie preparatow bakterii kwasu mlekowego do konserwowania produktow ubocznych przemyslu piwowarskiego
Autorzy
Baca E.
,
Salamon A.
,
Karas J.
,
Cybulska J.
,
Michalowska D.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
mloto browarnicze
odpady przemyslowe
konserwowanie
browarnictwo
preparaty bakteryjne
bakterie kwasu mlekowego
Wydawca
-
Czasopismo
Prace Instytutów i Laboratoriów Badawczych Przemysłu Spożywczego
Rocznik
2002
Tom
57
Opis fizyczny
s.113-125,tab.,rys.,bibliogr.
Twórcy
autor
Baca E.
autor
Salamon A.
autor
Karas J.
autor
Cybulska J.
autor
Michalowska D.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-d3790bba-e7fa-4691-a316-a15d407acfc4
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.