Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
1999
|
51A
|
09
|
Tytuł artykułu
Bierzmy przyklad z Japonczyka [II]
Autorzy
Bykowski P.J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
Clupea sprattus
szprot
mieso ryb
spozycie zywnosci
Polska
dieta prozdrowotna
wartosc odzywcza
wartosc zdrowotna
ryby
zywienie czlowieka
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
1999
Tom
51A
Numer
09
Opis fizyczny
s.12-13,fot.
Twórcy
autor
Bykowski P.J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-d36cc124-844c-4735-b158-20b8624d0bba
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.