Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Natural Sciences
2002
|
11
|
Tytuł artykułu
The effect of the production method on selected physico-chemical properties of cottage cheeses
Autorzy
Chmura S.
,
Smietana Z.
,
Zulewska J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
physicochemical property
production method
ultrafiltration
mineral component
cheese
cottage cheese
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Natural Sciences
Rocznik
2002
Tom
11
Opis fizyczny
p.189-197,ref.
Twórcy
autor
Chmura S.
University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Olsztyn, Poland
autor
Smietana Z.
autor
Zulewska J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-d332a5d7-b7f6-4e42-a1f3-e3018ecf2799
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.