Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
1997
|
06
|
Tytuł artykułu
Fermentacja laktozy
Autorzy
Cichosz G.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
bakterie termofilne
fermentacja mlekowa
fermentacja
mleczarstwo
analiza sensoryczna
bakterie propionowe
sery dojrzewajace
kwas mlekowy
laktoza
serowarstwo
potencjal oksydo-redukcyjny
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
1997
Numer
06
Opis fizyczny
s.163-166,rys.
Twórcy
autor
Cichosz G.
Akademia Rolniczo-Techniczna, 10-957 Olsztyn-Kortowo, bl.21
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-d270f17a-a167-4be8-8581-1ae6ce6b2d36
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.