Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
2005
|
09
|
09
|
Tytuł artykułu
Receptury. Autoryzacja i weryfikacja. Warunki handlu zagranicznego produktami cukierniczymi
Autorzy
Puka A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
Unia Europejska
ewidencja zakupu surowcow
cukiernictwo
akty prawne
wyroby cukiernicze
kontrola autoryzacyjna
rejestracja
eksport
Ustawa Prawo celne
parametry jakosciowe
receptury
dokumentacja produkcyjna
rozporzadzenie Nr 3614-92
rozporzadzenie Nr 1520-2000
Wydawca
-
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
Rocznik
2005
Tom
09
Numer
09
Opis fizyczny
s.134,136,138
Twórcy
autor
Puka A.
Izba Celna, Krakow
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-d1eb75be-66e7-4a5c-a415-454ff80cfca7
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.