Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej w Krakowie. Sesja Naukowa
2007
|
93
|
Tytuł artykułu
Rola skladnikow chemicznych ziarna polskich odmian zyta w ksztaltowaniu objetosci chleba
Autorzy
Buksa K.
,
Nowotna A.
Warianty tytułu
EN
Function of chemical ingredients of Polish rye varieties in bread volume shaping
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
sklad chemiczny
wartosc wypiekowa
odmiany krajowe
maka pelnoziarnista
ziarno
zyto
chleb
maka zytnia
skrobia
pentozany
objetosc chleba
odmiany roslin
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej w Krakowie. Sesja Naukowa
Rocznik
2007
Tom
93
Opis fizyczny
s.127-132,tab.,rys.,bibliogr.
Twórcy
autor
Buksa K.
Akademia Rolnicza, ul.Balicka 122, 30-149 Krakow
autor
Nowotna A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-d17b0a7e-ed70-413d-90df-1e7ac7192aab
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.