Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Chłodnictwo
1997
|
32
|
06
|
Tytuł artykułu
Wplyw czasu wyciecia 24 i 48 godz.p.m. oraz czasu przechowywania na wybrane wlasciwosci funkcjonalne miesni LD buhajkow i wzrozniki oceny sensorycznej stekow
Autorzy
Lesiow T.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
wyrozniki jakosci
steki
przechowywanie
mieso wolowe
wlasciwosci funkcjonalne
rozbior tuszy
miesnie
przemysl miesny
ocena sensoryczna
buhajki
Wydawca
-
Czasopismo
Chłodnictwo
Rocznik
1997
Tom
32
Numer
06
Opis fizyczny
s.38-41,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Lesiow T.
Akademia Ekonomiczna, Wroclaw
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-d1708e63-3e1b-4261-91ba-69f54be88470
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.