Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej w Krakowie. Technologia Żywności
1993
|
05
|
Tytuł artykułu
Zmiany jakosciowe kremogenow warzywnych przechowywanych w stanie zamrozenia
Autorzy
Pizlo H.
,
Wiethy B.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
trwalosc przechowalnicza
kremogeny warzywne
ocena jakosci
konserwowanie zywnosci
zywnosc
zamrazanie
cechy jakosciowe
niskie temperatury
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej w Krakowie. Technologia Żywności
Rocznik
1993
Tom
05
Opis fizyczny
s.71-79,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Pizlo H.
Akademia Rolnicza, Krakow
autor
Wiethy B.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-d0a04336-ef7f-401f-b4ab-5da5d5347788
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.