Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
2001
|
54
|
07
|
Tytuł artykułu
Nie z kazdej maki bedzie chleb
Autorzy
Jedrzejczyk H
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
maka
weglowodany
przydatnosc technologiczna
przetwory zbozowe
zapach
skrobia
smakowitosc
barwa
witaminy
wartosc odzywcza
skladniki mineralne
maka pszenna
maka zytnia
EN
flour
carbohydrate
technological value
cereal product
smell
starch
colour
vitamin
nutritional value
mineral component
wheat flour
rye flour
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
2001
Tom
54
Numer
07
Opis fizyczny
s.4-5,9,tab.
Twórcy
autor
Jedrzejczyk H
Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, ul.Nowoursynowska 166, 02-787 Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-d00ed45e-0b06-4b83-8e59-581efebcff3d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.