Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Dostawcy dla Przemysłu Mięsnego
2004
|
2
|
Tytuł artykułu
Istotne szczegoly
Autorzy
Szulczynski W.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
firma Agro-Smak
mieszanki przyprawowe
przyprawy
ocena jakosci
zastosowanie
normy jakosciowe
Polska
mieszanka Peklo-Smak Plus Kombi
mieszanka Fresh Smak Plus
produkcja
mieszanka Solmix F Max
Wydawca
-
Czasopismo
Dostawcy dla Przemysłu Mięsnego
Rocznik
2004
Numer
2
Opis fizyczny
s.40
Twórcy
autor
Szulczynski W.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-cf86d2a1-fbe7-496f-bedc-ae2154d8dad7
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.