Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej w Krakowie. Technologia Żywności
1992
|
4
|
Tytuł artykułu
Fizykochemiczne i reologiczne wlasciwosci skrobi amonowej
Autorzy
Gibinski M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
surowce roslinne
skrobia amonowa
wlasciwosci reologiczne
ziemniaki
skrobia sodowa
wlasciwosci fizykochemiczne
skrobia
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej w Krakowie. Technologia Żywności
Rocznik
1992
Numer
4
Opis fizyczny
s.45-54,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Gibinski M.
Akademia Rolnicza, Krakow
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-cebe6815-fced-4d70-a5ae-3a38fbfd32ab
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.