Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Annals of Animal Science. Supplement
2002
|
2
|
Tytuł artykułu
Pork carcass classification depending of meatiness range
Autorzy
Lyczynski A.
,
Pospiech E.
,
Urbaniak M.
,
Rzosinska E.
,
Barkowiak Z.
,
Mikolajczak B.
,
Grzes B.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
pig
reproduction
feeding
classification
animal genetics
pork carcass
animal production
fattener
meatiness range
carcass
animal nutrition
Wydawca
-
Czasopismo
Annals of Animal Science. Supplement
Rocznik
2002
Numer
2
Opis fizyczny
p.335-338
Twórcy
autor
Lyczynski A.
University of Agriculture, Wojska Polskiego 27, 60-624 Poznan, Poland
autor
Pospiech E.
autor
Urbaniak M.
autor
Rzosinska E.
autor
Barkowiak Z.
autor
Mikolajczak B.
autor
Grzes B.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-ce92f91b-08a3-4b0b-93a0-807ed70f86c3
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.