Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
1993
|
45
|
11
|
Tytuł artykułu
Zastodosowanie elektrostymulacji w przetworstwie miesa swin
Autorzy
Lesiow T.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
elektrostymulacja
ocena jakosci
miesnie
zapach
mieso wieprzowe
przemysl miesny
jakosc
chlodzenie
smakowitosc
mieso
technologia zywnosci
kruchosc miesa
dojrzewanie miesa
cechy organoleptyczne
analiza sensoryczna
przetworstwo miesa
poltusze wieprzowe
procesy technologiczne
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
1993
Tom
45
Numer
11
Opis fizyczny
s.26-27,30-31
Twórcy
autor
Lesiow T.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-ce45e418-13e2-40a3-abb2-06f07f36c57e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.