Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
1998
|
08
|
Tytuł artykułu
Wplyw sposobu wytwarzania na wybrane cechy jakosciowe lodow jogurtowych
Autorzy
Cais-Sokolinska D.
,
Oziemkowski P.
,
Chudy S.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
lodziarstwo
wlasciwosci fizykochemiczne
lody jogurtowe
cechy jakosciowe
asortyment
produkcja
jakosc
technologia produkcji
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
1998
Numer
08
Opis fizyczny
s.236-238,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Cais-Sokolinska D.
Akademia Rolnicza, Poznan
autor
Oziemkowski P.
autor
Chudy S.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-ce0ea0d1-0851-451e-9c75-e973c651a5e9
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.