Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
1992
|
6
|
Tytuł artykułu
Rzemieslnicza produkcja lodow
Autorzy
Kawalec R.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
lody
stabilizatory
przetwory mleczne
dodatki do zywnosci
import
zywnosc
emulgatory
mleko w proszku
atestacja
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
1992
Numer
6
Opis fizyczny
s.20-21
Twórcy
autor
Kawalec R.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-cde25c26-8a37-4754-bbe9-7fb2b8481ab1
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.