Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
1995
|
47
|
12
|
Tytuł artykułu
Wplyw postepowania z bydlem przed ubojem na przydatnosc miesa do celow kulinarnych
Autorzy
Wichlacz H.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
obrobka kulinarna
mieso wolowe
bydlo
przydatnosc technologiczna
zywnosc
stres przedubojowy
wodochlonnosc
jakosc
mieso
smakowitosc
uboj zwierzat
kruchosc miesa
klasyfikacja poubojowa
dojrzewanie miesa
przetworstwo miesa
glikogen
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
1995
Tom
47
Numer
12
Opis fizyczny
s.58-60,tab.,rys.,bibliogr.
Twórcy
autor
Wichlacz H.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-cdbd6fcb-c814-4836-9793-d093485b2321
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.