Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Przegląd Hodowlany
2004
|
72
|
3
|
Tytuł artykułu
Wplyw stosowania nasion rzepaku i lnu w tuczu jagniat na uzysk wyrebow i miesa kulinarnego oraz wybrane parametry jakosci miesa
Autorzy
Grzeskowiak E.
,
Strzelecki J.
,
Borys B.
,
Borys A.
,
Borzuta K.
,
Lisiak D.
Warianty tytułu
EN
Effect of rapeseed and linseed use in lamb fattening on yield of cuts and culinary meat and selected parameters of meat quality
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
owce
jagnieta
tucz
zywienie zwierzat
nasiona oleiste
len
rzepak
tusze jagniece
mieso jagniece
jakosc
sklad chemiczny
wlasciwosci fizykochemiczne
jakosc technologiczna
masa poltuszy
mieso kulinarne
uzysk miesa
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Przegląd Hodowlany
Rocznik
2004
Tom
72
Numer
3
Opis fizyczny
s.69-78,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Grzeskowiak E.
Instytut Przemyslu Miesnego i Tluszczowego, ul.Glogowska 239, 60-111 Poznan
autor
Strzelecki J.
autor
Borys B.
autor
Borys A.
autor
Borzuta K.
autor
Lisiak D.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-cd9fedb9-67c7-444f-b5ed-c2016fe44a44
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.